Att göra i Björnhammaren

Björnhammaren är under utveckling och aktiviteter växer fram i lika snabb takt som att det kommer nytt folk till orten. Björnhaket är en påbörjad Pub / sjökrog där folk från byggden och förbiresande ska samlas och ha trevligt under sommartid. Med ett vackert läge endast 10 meter från sjön så kommer den bjuda på fantastika kvällar och bli en given samlingspunkt. 

Det är inte bara de kringliggande sjöarna som erbjuder bra fiske möjligheter utan man kan även följa den vackra forsen som rinner genom skogen för att testa sin fiskelycka. Planer på att utöka fiskesporten i Björnhammaren är påbörjade.

Bike in Björnhammar syftar till Mountainbike som är en av Sveriges snabbast växande sporter och Björnhammaren med omnejd har mycket fina stigar och grusvägar att cykla på. Inom kort kommer det finnas kartor som alla kostnadsfritt kan ta del. 

Alla som köper hus i Björnhammaren garanteras en båtplats inom kort räckhåll från sin fastighet. Ett stenkast från båtbryggan planeras även en badplats som ska vara anpassad för hela familjen.